EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Thursday, September 30, 2010

Beli Emas Sekarang Harga Emas Akan Melantun Lagi..


Harga emas dijangkan akan melantun lebih tinggi 3 minggu dari sekarang.Oleh itu ini masa kita nak beli dan jika ia melantu naik ..jika kita nak jual pun boleh untuk keuntungn segera...

Petang ini saya sempat menonton biz news tv3 jam 5.30  petang dan khabarnya rakyat Amerika Syarikat sendiri dah mula beli emas kerana keadaan ekonominya yang semakin tidak menentu..Ini akan menjadikan harga emas akan naik.

Pada pendapat saya beli emas sekarang sebelum ia melonjak naik..Harga emas tengah panas dok naik pasaran dunia..lihat data kitco ini.


Harga kini mencecah USD1314.0 untuk satu oz emas..dan amat diyakini harga emas akan terus naik. Jika berminat hubungi saya di talian 017 - 345 7478 ..Emas Public Gold pasti tidak mengecewakan anda..

Wednesday, September 29, 2010

Harga Emas Terus Melonjak Naik Lagi !

Harga Emas Telah Mencecah USD1308.30 per oz !.

Harga emas seperti yang dijangkakan terus melonjak naik dan mencecah paras USD 1308 per oz dan dijangkan naik lagi..Kenaikan ini menjadikan kenaik melonjak untuk harga emas Pubilc Gold dan juga Public Dinar.

Pemilik emas dan dinar public gold kini ramai yang tersenyum puas dan saya juga ucapkan tahniah kepada semua pelanggan dan rakan kerana anda semua telah membuat pilihan bijak dengan memiliki dan menyimpan emas.


Harga 1 Dinar Public Dinar telah mencecah RM612.0


Harga 1 Dinar Public Dinar pada 23/09/2010 hanya RM604. Dalam masa  6 hari sahaja telah melonjak.



Kita lihat pula pergerakan harga emas Public Gold. Lihat harga hari ini..

Harga 20 gram RM2960.00


Harga 23/9/2010 untuk 20 gram RM2921.0

Harga 20 gram 2 September 2010 RM 2852 harga kini RM 2960 !

Hari ini atau esok lusa adalah hari gaji...ini masa terbaik untuk anda memiliki emas...jangan segan untuk sms kepada saya untuk pesan emas public gold anda..Sekurang - kurangnya milik 1 DINAR Sekarang..
call me  017 345 7478 atau email : asikin1@hotmail.com atau admin@perniagaanemas.com

Jumpa lagi........

Sunday, September 26, 2010

Emas Semakin Menjadi Pilihan

Emas kini semakin menjadi pilihan dan semakin popular terutama emas dalam bentuk simpanan pelaburan. Keghairan memiliki emas ini telah di terjemahkan oleh syarikat pengeluar Nescafe baru - baru ini dengan menganjurkan peraduan dengan hadiah utamanya adalah sebuah mug yang diperbuat daripada emas 916 yang  dianggarkan bernilai RM100,000.00 dan peraduan ini berlangsung daripada 1 Oktober hingga 31 Disember 2010, dan saya yakin pada hari penyamaian hadiah itu nilai mug emas ini bukan lagi RM100,000.00 bahkan boleh mencecah lebih daripada itu.


Saya yakin syarikat besar global dunia ini telah membuat kajian berkaitan apa yang amat dihargai oleh pengguna ataupun penduduk masa kini. Syarikat Nestle ini pada suatu masa dahulu pernah menganjurkan pelbagai peraduan yang menawarkan hadiah kereta mewah , rumah, syling emas dan terkini adalah mug emas ini. Saya yakin mereka mengetahui bahawa rakyat kita kini amat menghargai emas.

Harga emas saban hari kian melonjak naik dan akan terus naik. Persoalanya adakah anda semua sudah melibatkan diri secara aktif ataupun pasif setelah  menyedari kebaikan emas ini ?. Penglibatan secara aktif boleh anda lakukan dengan bersama saya menjadi agent penjual emas Public Gold ini . 

Kini tawaran hebat untuk menjadi agent dengan modal hanya RM20,000.00 yang mana akan berakhir pada penghujung bulan Oktober ini. Duit RM20K ini adalah untuk membeli emas yang akan disimpan oleh anda sendiri dan anda terus boleh menjual emas ini. Saya berani mengajak anda menyertai perniagaan emas ini kerana ia merupakan suatu perniagaan yang sukar untuk rugi serta sebenarnya ia tidaklah sesukar mana untuk dijual.

Disamping tu juga, jika kita tidak mampu menjual, emas itu tidak akan rosak bahkan harganya tetap akan naik...jika mahu setelah harga naik kita boleh menjual semula kepada syarikat ataupun agen lain yang berminat yang sudah pasti akan berebut membelinya.

Sebagai agen syarikat akan sentiasa memberikan latihan PERCUMA dan saya serta suami , insya Allah akan turut sama berganding bahu membimbing anda.

Anda juga boleh menyertai serta merasai nikmat memiliki emas ini secara pasif dengan membeli dan menyimpan emas. Usahakan untuk memiliki 1 Dinar Emas dan akan pasti merasai kegembiran bila harga emas telah melanjak naik. Hubungi saya jika anda berminat untuk memiliki emas ataupun dinar emas PUBLIC GOLD ini di talian 017-345  7478.

Namun jika  kita masih tidak berbuat apa - apa pun?.Hanya seperti biasa tumpang melonjak kegembiraan bila harga emas naik sedangkan kita tak memiliki walaupun 1 Dinar Emas ?.Anda jawaplah persoalan ini sendiri.

Harga emas dijangkakan melonjak lagi dan bakal mencecah USD 1300.0 per oz dalam sedikit  masa lagi.Oleh itu cadangan saya, miliki lah emas sekarang...pada padangan saya tidak akan berlaku lagi pernurunan harga emas secara besar - besaran tahun ini, dari harga sekarang USD1297 per oz tak mungkin akan turun kepada USD1--0 !. suatu yang mustahil akan berlaku. Ini kerana jika harga emas jatuh sedikit sahaja pun,seluruh dunia akan membelinya secara pukal ataupun banyak dan bila ini terjadi penurunan harga akan terhenti akibat permintaan melebihi penawaran..ini semua teori mudah ekonomi, kerana emas sumbernya TERHAD dan PASARANNYA SELURUH DUNIA.

Oleh itu mulakan koleksi emas anda hari ini dengan memiliki sekurang - kurangnya 1 Dinar Emas Public Gold..hubungi saya di talian 017 - 345 7478..






Tuesday, September 14, 2010

Beli Emas Simpanan Kekayaan Sebenar Semakin Hangat

Beli emas untuk menyimpan kekayaan yang sebenar semakin hangat serta makin popular di kalangan rakyat Malaysia kini. Bualan hangat musim raya semasa saya berhari raya baru - baru ini, tak lari daripada beli emas untuk menyimpan kekayaan sebenar dan jenis emas yang makin diminati adalah emas pelaburan seperti dinar emas dan juga emas bar atau emas keping.

Ramai saudara mara saya di Kelantan yang kecewa tidak dapat membeli serta memiliki Dinar Emas Kelantan yang baru dilancarkan pada bulan puasa baru - baru ini. Kata mereka " usahkan orang luar nak beli, orang kita yang dah booking pun tak dapat nak beli, laris macam goreng pisang panas'. Saya hanya tersenyum mendengarnya dan terus memperkenalkan dinar emas Public Dinar yang saya pasarkan. Ada yang teruja dan terubat..serta terus bercadang akan membeli.

Beginilah kehebatan emas  ini ,semakin ramai yang sudah sedar pentingnya menyimpan kekayaan dalam bentuk emas dan bukan lagi wang tunai. Kita lihat analisa pergerakan harga emas daripada data yang saya ambil daripada kitco.


Klik untuk besarkan .

Jika kita lihat pergerakan harga emas mengikut harga dunia USD per ounce, sepanjang September 2009 hingga September 2010..HARGA EMAS TETAP NAIK..!.Ia pada 14 September 2009 harga emas adalah USD1000.0 /per Oz dan kini harganya telah mencecah USD1250 per Oz..kenaikan sebanyak USD250..besar sungguh kenaikanya.

Jika kita kira peratus kenaikannya adalah  1250-1000/1000 x 100% = 25% !. Atau dalam bahasa yang lebih mudah, jika pada 14 September 2009 kita ada simpan emas 1 OZ pulangan kita pada hari ini adalah 25%..mana nak dapat jika kita menyimpan ditempat lain ?

Hari ini harga emas terus rancak dok naik lagi..bagi mereka yang telah beli dan menyimpan emas bar daripada saya, sudah pasti akan tersenyum lebar...
Jika anda yang masih belum memiliki simpanan emas itu, jangan putus asa ..cuba try beli 1 Dinar Emas daripada saya, kumpulkan duit - duit raya kita atau pun duit - duit raya anak2 dan beli lah dinar...rebut peluang segera.

Harag emas yang dicadangankan oleh persatuan peniaga emas pun berbeza ..sekarang ini..

(Klik Untuk Besarkan or visit : http://www.fgjam.org.my/)

Harga yang mereka cadang untuk emas 999.9  pun adalah RM149.0 untuk 1 gram.

Kita lihat pergerakan harga emas TAHUN 2000  hingga 2010
TETAP NAIK , NAIK..EMAS..NAIK..DAN AKAN TERUS NAIK .oleh itu tunggu apa lagi anda ..beli emas sekarang.......

Oleh fikir dan bertindak hari ini jua..jika nak beli emas Public Gold..sila hubungi saya 017-345 7478..

Monday, September 13, 2010

Jual Emas Beli Emas Semakin Rancak di Kelantan Menjelang Hari Raya Puasa 1 Syawal

 Siap dengan banner..merata tempat mengajak pembeli beli emas.

Jual Emas Beli Emas semakin rancak di Kelantan menjelang hari raya puasa, begitulah gambaran yang saya dapat kongsikan dengan pembaca dan pengemar emas. Orang Kelantan amat minat dengan emas..dan sempena hari raya banyak kedai yang memberikan tawaran hebat serta potongan harga yang menarik..untuk menarik minat pembeli emas.


Ini jelas menunjukkan emas sentiasa dihargai dan harganya tak akan jatuh. Tiada siapa pun yang akan merasa rugi jika dah beli emas dan memilikinya ..bahkan semakin ramai yang nak tambah beli emas lagi. Ini juga pengalaman saya dalam menjalankan perniagaan emas ini.

Friday, September 3, 2010

Tol Percuma Lebuh Raya Pantai Timur Musim Raya Puasa 2010

Kerajaan hari ini mengumumkan bahawa Syarikat konsesi lebuh raya, Kumpulan MTD memberikan laluan tol percuma kepada pengguna Lebuh Raya Kuala Lumpur-Karak dan Lebuh Raya Pantai Timur Fasa Satu . Ini bermakna sekali lagi warga pantai timur dapat toll  free..lepas lah duit belanja raya sedikt..

Kadar tol percuma untuk ini akan bermula pada jam 9.00 malam pada 7 September 2010 hingga 6.00 pagi 8 September 2010. dan juga pada jam 9.00 malam 15 September 2010 hingga 6.00 pagi 16 September 2010. Ini lah dikata kan masa itu emas..jika nak percuma kena ikut masa inilah nak balik kampung ke Pantai Timur..termasuk..Pahang, Terengganu dan  Kelantan.

Pada hari raya tahun lepas saya dan keluarga balik ke Kelantan pada masa tol free jua..tapi pada masa itu masuk toll free adalah jam 12 tengah malam..namun kini dah jadi lebih baik..jam 9.00 malam..FREEEE...TOLL..

Saya yakin pada tahun ini ramai warga pantai timur yang tinggal di Kuala Lumpur ini yang akan ambil kesempatan tol percuma ini. Kemudahan yang disediakan perlu kita sambut dengan baik dan seperti pada tahun yang lepas..saya pun dah mula balik ke Kelantan melalui lebuhraya ini terus ke Terengganu...Kini saya dan suami tidak lagi balik melalui Gua Musang pada musim perayaan kerana jalan terlalu sesak terutama bila melalui Bentong, Raub, Kuala Lipis, Gua Musang dan Ketereh...


Penggunaan Lebuh Raya Pantai Timur sepenuhnya bermula dari Gombak terus keluar Jabor, kita akan dikenakan tol dengan tol percuma sudah pasti jimat serta perjalanan lebih selesa . Kita ada banyak pilihan jalan jika nak balik ke Kota Bharu daripada lepas tol ini , samaada nak lalu Jalan Jabor - Jerangau kemudian melalui Jalan Sungai Tong ke Kota Bharu atau kita boleh lalui ikut Kemaman - Terengganu dan terus ke Kota Bharu..

 Lebuh raya pantai timur

Penjimatan masa dan keselesaan ini banyak membantu kita tiba di Kota Bharu dengan baik dan boleh bertemu rakan niaga dalam perniagaan emas sepanjang perjalanan dan setiba kita di Kelantan..

Saya juga merakamkan ucapan terima kasih kepada  Syarikat konsesi lebuh raya, Kumpulan MTD memberikan laluan tol percuma kepada pengguna semuga Allah s.w.t sentiasa merahmati anda..syarikat dan semua kakitangan MTD..amin

Thursday, September 2, 2010

TAWARAN ISTIMEWA RAMADHAN JUAL EMAS BELI EMAS CEBURI PERNIAGAAN EMAS YANG MENGUNTUNGKAN

Jual Emas dan Beli Emas atau bahasa mudah menjalankan perniagaan emas amat menguntungkan.

Kini syarikat Public Gold membuka peluang kepada semua rakyat Malaysia untuk menceburi perniagaan emas dengan menjadi AGENT penjual emas dengan hanya modal RM20,000.00 sahaja.Lihat Risalah kempen ini dan KEMPEN INI BERMULA 1 SEPTEMBER HINGGA 30 OKTOBER 2010 !.

Peluang ini harus direbut oleh semua rakyat Malaysia terutama orang melayu kerana anda kini boleh menjalankan perniagaan emas dengan modal hanya RM20K.Modal RM20K ini adalah digunakan untuk kita beli stok atau dengan kata mudah emas le...Jika tiada stok macam mana nak berniaga.

Kelebihan menjadi agent anda akan diberi komisyen 1.5% untuk setiap jualan yang anda buat.Lebih menarik anda dah boleh jadi taukey emas..jual beli emas. Bila harga emas jatuh kita beli stok dan jual pada harga tinggi..dapat untung juga tu...

Download borang nak jadi agen >. KLIK >> BORANG


Anda mungkin tertanya - tanya macam mana nak dapatkan RM20K ini.Satu cara terutama kakitangan kerajaan boleh buat pinjaman bank .(Rakyat). Pinjam RM20K..jadi agen..dapat emas..samada anda jual emas itu..dan bayar balik pinjaman ataupun anda boleh juga gadaikan emas senilai RM20K itu kat ar-rahnu Agrobank..dan bayar sebahagian pinjaman..

Anda juga boleh guna duit tunai daripada simpanan anda..APA YANG PENTING ANDA JADI AGENT DAHULU..kerana jika tak rebut peluang ini..pada bulan lain ..nak jadi agen kena modal RM40K ..lagi mana nak cari...
Latihan cara nak jalankan perniagaan diberikan percuma oleh syarikat.


Manakala mereka yang menjadi agen dengan saya..latihan dan teknik akan saya kongsikan secara Ekslusif untuk anda ..dan jika perlu..saya turun untuk ceritakan teknik ini kepada anda 'face to face'. Saya juga akan bantu ada untuk buat webblog untuk memudahkan anda memasar emas secara online

Rebut peluang ini sekarang >> KLIK > DOWNLOAD BORANG

Sebarang pertayaan boleh email kepada saya  asikin1@hotmail.com


JUMPA ANDA DALAM PERNIAGAAN EMAS...

EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..