EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Wednesday, August 11, 2010

Selamat Berpuasa Ramadhan 1431

Hari ini semua umat islam mula berpuasa ramadhan 1431H dan sempena hari pertama kita berpuasa ini saya dan keluarga mengucapkan selamat berpuasa kepada semua pembaca dan pelanggan serta rakan dan saudara mara jauh dan dekat.

Didoakan semuga Ramadhan kali ini , kita semua  diberi kelapangan dan kekuatan serta kesihatan oleh Allah s.w.t untuk kita menambah amal buat bekalan menuju alam akhirat.

Perniagaan emas semakin rancak dinegara kita dan harga emas pun dah mula naik. Hari ini pula kerancakan jual beli emas ini dihangatkan lagi dengan saranan oleh Timbalan Perdana Menteri kita supaya kawasan sekitar PWTC di Kuala Lumpur ini dijadikan pusat perniagaan emas sama seperti Gold Souk di Dubai.

Ini dilihat daripada laporan akhbar Utusan Online hari ini. Oleh itu marilah kita semua memiliki emas dan libatkan diri kita dalam perniagaan emas. Hubungi saya untuk belian emas simpanan pertama anda; 017 - 345 7478.

 Pusat emas sekitar PWTC..petikan Utusan Online hari ini.

No comments:

EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..