Sunday, August 1, 2010

Pendedahan Rahsia Emas Eksklusif Terbongkar !!!!!..

Salamsejahtera bertemu lagi kita kali ini dan saya berharap sahabat semua berada dalam keadaan sihat sejahtera. Kini semakin ramai yang telah telah menyedari kepentingan memiliki dan menyimpan emas untuk kegemilangan ekonomi pada masa - masa akan datang. Namun begitu kali ini saya akan membuat pendedahan eksklusif rahsia yang tersurat berkaitan dengan emas.

1: Emas Logam Terunggul Tak Ternilai Serta Terhad.

Emas merupakan logam yang kita perolehi daripada bumi yang telah dijadikan semenjak dari dahulu lagi. Emas yang terkandung dalam perut bumi ini merupakan logam yang disukai secara semulajadi oleh semua manusia dimana sahaja mereka berada daripada dahulu kini dan selamanya.

Kecintaan manusia kepada emas ini sememangnya telah di jadikan oleh Allah s.w.t dan kerana ini manusia suka kepada emas. Logam emas ini tidak dapat direka atau dicipta oleh manusia oleh itu nilai emas amat terunggul serta jumlah yang terdapat didunia ini amat terhad.

Tidak seperti getah asli, getah tiruan mampu diciptakan oleh manusia dan bila getah tiruan tercipta maka permintaan kepada getah asli menurun dan ini menjadikan nilai atau harganya menurun. Emas tidak dapat dicipta manusia manakala permintaan terhadap emas semakin meningkat dan kerana ini nilai ataupun harga emas akan sentiasa naik.

Kecuali pakar - pakar NASA menjumpai emas di planet lain..maka emas yang ada di dunia ini sudah pasti terhad jumlah nya sedangkan ramai yang sukakan emas diseluruh dunia.

HAKIKATNYA: Emas perlu segera kita miliki sebelum ia kehabisan dimiliki ataupun kita terpaksa membayarnya pada harga yang tidak mampu kita bayar. Emas yang kita miliki pula mampu kita jual dimana - mana sahaja negara didunia ini.


Emas Firaun yang amat berharga.


2: Harga Emas Sentiasa Naik Sepanjang Zaman
Harga emas sentiasa naik setiap tahun dan mampu memberikan pulangan lumayan kepada pemilikinya pada kadar lebih 16% kerana harganya sentiasa naik.

Hakikatnya: Emas mampu menjadi pelaburan jangkapanjang yang terbaik sehingga kini !

3: Emas Mampu Memberikan Peluang Perniagaan

Kini anda mampu melibatkan diri dalam bidang perniagaan emas bersama Syarikat Public Gold satu peluang keemasan yang patut kita semua rebut. Jika dahulu Pak Habik, Pak Kon dan lain - lain orang sahaja yang berpeluang berniaga emas, kini kita senua ada peluang yang sama dan lebih menarik lagi modal permualaan adalah hanya RM40 K sahaja.

Menjalankan perniagaan bersama Syarikat Public Gold dengan menjadi agent pemasarnya amat mudah kerana kita tidak perlu memiliki kedai - kedai dan yang paling menarik harga emas yang dipasarkan adalah berdasarkan turun-naik harga semasa emas dunia serta kita boleh buat pesanan emas ini 24jam hanya menggunakan kemudahan internet dan SMS.

Syarikat Public Gold merupakan sebuah syarikat yang beribupejabat di Pulau Pinang adalah syarikat yang kukuh yang lebih menarik mereka mempunyai kilang melebur emas sendiri.

Hakikat : Dengan menjadi agent pemasar bersama syarikat Public Gold kita boleh beli emas 24jam..ye..masa harga emas dunia turun..la..untuk buat stok dan pelanggan kita boleh beli 24 jam juga yakni pada masa harga emas murah.

Hanya pakai SMS atau Internet..segalanya di HUJUNG JARI SAHAJA.Tak perlu tunggu kedai buka atau opis hours..pukul 4 pagi pun kita boleh buat urusan jual beli emas ini.

Syarikat ini ada kilang, oleh itu jika emas public gold yang kita miliki dibuang plastik ka, calar ka, kemek ..syarikat Insya Allah akan beli balik.kerana ia akan lebur atau cairkan emas itu untuk buat baru...

Berniaga emas sukar nak rugi..stok yang kita beli tak rosak, berkulat dan lain - lain...tak laku jual pun harga emas tetap naik..maknanya tetap untung...

Kita tak perlu ada kedai, pakai smart dll...emas semua orang tahu..mudah nak jual pada mereka yang minat.
Oleh itu sertai jadi agen hari ini..KLIK >>Downdload BORANGPejabat Syarikat Public Gold di Pulau PinangBillBoard pun ada di PLUS Highway dekat Bukit Mertajam dan sudah pastinya syarikat ini BUKAN SKIM CEPAT KAYA..Anda beli emas , anda dapat emas...pegang dan simpan sendiri..untuk pelaburan jangkamasa panjang.

4:Emas Mampu Tambah Harta Kita

Memiliki emas mampu menambah harta kita maknanya jika kita ada emas tapi kita sudah ada harta yang sentiasa bertambah nilainya setiap tahun. Emas yang kita miliki tidak akan beranak namun nilainya akan bertamah. Sebagai contoh..jika kita simpan duit RM3,000.00 dibawah batal dirumah kita..adakah pada tahun hadapan ia akan bertambah menjadi RM4,000.00 ?. Sudah pasti tidak !.

Namun jika kita ada 20 gram emas public gold yang pada hari ini nilainya adalah hampir RM2744.00, emas 20gram itu tidak akan membaik menjadi 40gram namun nilainya mungkin meningkat menjadi RM3,000.00 pada masa akan datang..tidakkah ini bermakna kekayaan kita bertambah ?.

Dan jika kita terdesak nak pakai duit, kita boleh gadai emas ini di Ar Rahnu..dan dapat duit tunai..emas ada disimpan di Ar Rahnu ...duit pun dapat..pinjaman ar rahnu boleh kita bayar secara ansuran...Ini lah hakikat ..harta tak habis..duit boleh belanja...
Jongkong Emas atau Emas Bar Public Gold Serta Public Dinar Boleh Digadai Di Ar Rahnu Agrobank..

5: Emas Sukar Nak Terbakar Atau Meruap

Emas hanya menjadi cair pada suhu 1000C dan ia tidak meruap. Ini bermakna hanya pada suhu 1000 C sahaja emas cair dan ia tidak akan hilang kerana meruap. Dengan kata lain rupa bentuk emas boleh berubah tapi beratnya akan tetap sama. Emas dinilai dari jenis dan berat..bukan dari rupa ..oleh itu jika terbakar ia tetap laku..

Tidak seperti minyak petrol..ia meruap..dan boleh hilang begitu sahaja..makna nya stok minyak petrol boleh susut..Emas hanya cair pada suhu 1000C ( Celcius). Duit bawah bantal boleh hangus jadi abu..namun emas tak akan jadi abu..paling tidak di jadi ketulan emas..Jika rumah terbakar .suhu kebakaran itu tidak mampu cairkan emas .Oleh itu miliki dan simpan emas le...Berapa nilai ?.

No comments: