Friday, August 6, 2010

Miliki Emas Anda Sekarang Sebelum Di Borong Oleh Penduduk Negara China..


Kereta mewah pun dah mula laris di China..
Hari ini harga emas dipasaran dunia telah melabung naik dengan tiba -tiba namun bagi saya kenaikan harga emas ini adalah sudah dijangkakan kerana sebelum ini saya sudah kongsikan berita bahawa Kerajaan Negara China telah membenarkan lebih banyak bank -bank negara China untuk mengadakan jual beli emas ini.


Jika dibandingkan dengan negara lain, negara China ini masih kurang dalam simpanan emasnya , oleh itu jika pintu perniagaan emas ini dibuka,sudah pasti ramai lagi rakyat negara China akan berduyun - duyun membeli dan menyimpan emas. Rakyat negara China ini..terutama golongan muda telah diberi kebebasan untuk memiliki kekayaan.

Ini dapat dilihat daripada laporan yang dikeluarkan oleh beberapa pengeluar kereta , bahawa pasaran kereta mewah di negara China telah meningkat mendadak hasil pembelian oleh rakyat negara China ini. Oleh itu saya yakin dengan pintu perdagangan import - eksport emas dibuka, maka ramai rakyat China akan memborong emas pula..Ini telah dilaporkan oleh Wealth Daily yang mengesa kita semua memiliki emas sekarang sebelum harga melambung yang jadikan kita lebih tidak mampu untuk memiliki emas.

 Pasaran China adalah amat luas..dan ini sudah pasti harga emas dunia akan melonjak dengan cepat....


Oleh itu mulakan pemilikan emas anda  dengan memiliki dinar..kerana dinar juga mampu mengukuhkan ekonomi anda secara cara selesa untuk mulakan koleksi emas.Jika berminat hubungi saya di talian 017 -345 7478....Jumpa lagi..

No comments: