EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Monday, July 26, 2010

Teknik Rahsia Untuk Memiliki 1 Dinar Emas Tanpa Membebankan


Dinar Emas
Kini sudah ramai orang telah sedar peri pentingnya kita menyimpan kekayaan sebenar dalam bentuk emas. Emas ini kita boleh simpan samaada dalam bentuk jongkong emas public gold dan juga dinar emas public dinar yang mana ke dua - dua boleh and miliki dengan membelinya daripada saya.


Jongkong Emas

Kini saya akan kongsikan dengan pembaca semua bagaimana mudah kita nak miliki 1 dinar. Satu rahsia unggul yang banyak dari kite terlepas pandang , adalah perlunya kita buat PERANCANGAN atau PLANNING.

Apa jua yang kita nak buat..bah kan kehidupan ini pun kita perlu rancang dengan teliti. Kita ada jua terlibat buat perancangan namun hanya pada masa - masa tertentu sahaja..terutama bila kita nak kawin , manakala sebahagian kehidupan kita, banyak yang kita tak buat perancangan.

Oleh itu, banyak yang kita terlepas nak buat atau terlepas untuk kita miliki.

Satu daripada perancangan yang kita semua buat adalah PERANCANGAN KEWANGAN atau BAJET..Kita bukan nak jadi orang yang kedekut, namun jika kita buat perancangan kewangan yang rapi..bukan sekadar emas 1 Dinar yang mampu kita miliki bahkan rumah teres bernilai lebih RM300,000.00 pun mampu kita miliki.

Ok..untuk miliki 1 Dinar Emas tanpa membebankan perbelanjaan kita., ..kita perlu buat perancangan kewangan atau lebih kurang kita nak tahu kemana duit pendapatan kita dibelanjakan.

Ambil sehelai kertas dan tulis dengan teliti kemana income kita belanjakan. Saya buat contoh macam ni..katakan gaji saya adalah RM1500.00.

Lepas tolak belanja itu dan belanja ini, yang perlu saya guna pakai maka saya ada lebihan duit RM200.00.

Oleh itu cara mudah nak buat beli emas macam ni;

1: Katakan esok hari gaji..kita dapat RM1500.00 tunai.

2: Semak harga 1 Dinar terkini pada web ini..katakan RM580.0.

3: Kita beli 1 Dinar ini ..dan anda akan dapat 1 Dinar emas.

4: Bawa 1 Dinar ini ke Ar Rahnu ( dicadangkan Ar Rahnu Agrobank) dan gadai.

5: Ar Rahnu akan beri kita pijaman dengan gadaian ini lebih kurang 60% pada nilai emas yang dinilai pada Ar -Rahnu berkenaan. Katakan anda diberi pinjaman RM290.00 dengan upah simpan RM18.00 untuk 6 bulan.

6: Duit yang anda dapat tu boleh diguna untuk bayar keperluan lain anda.

7: Tiap bulan..untuk selama 6 bulan anda hanya perlu bayar (RM290.00 + RM18.00)/6 = RM52.00 sebulan untuk selama 6 bulan anda perlu bayar kepada Ar Rahnu berkenaan .
Ini lah cara yang tidak membebankan untuk anda miliki 1 Dinar.

Fikir - fikirkan lah...dan bertindak SEGERA HARI INI JUA..
Untuk dapat 1 Dinar boleh hubungi saya 017 - 345 7478.

Jangan kita hanya menjadi penonton keatas kemakmuran negara kita..rebut peluang ..meraih kekayaan dan menyimpannya dalam bentuk yang nilainya semakin naik sudah pasti...EMAS.



No comments:

EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..