EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Wednesday, July 7, 2010

Jual Emas Beli Emas Tak Kenal Maka Tak Cinta

Jual emas beli emas jika kita tak kenal pasti tak cinta dan tak sungguh takkan orang dok kata..jual emas beli emas boleh tambah harta.Macam mana nak jatuh cinta jika kita tak kenal.Nak kenal kena belajarlah ilmu emas dan miliki emas.

Ilmu pengetahuan tentang jual emas beli emas ini jika ada pun, namun tidak diamal maka kuranglah faedahnya kerana ilmu dan amal umpama sepohon pokok yang rendang, jika tiada berbuah tiadalah akan dia manafaatnya. Begitulah umpama ilmu seperti pohon yang rendang maka amal itu buahnya. Oleh itu cara mudah nak rasa hebat aura emas ini, cuba try beli 1 Dinar emas..Pesan Nabi Muhammad s.a.w berkaitan dengan simpan dinar itu pasti ada rahsia serta hikmah tersendiri..

Kecintaan saya pada emas ini setelah belajar ikut seminar pertama kali di pejabat Public Gold di Sunway lebih kurang hampir 6 bulan kemudian baru saya jadi agent. Kini saya jadikan public gold ini rakan niaga kita. Oleh itu atas rasa hormat serta kecintaan kepada jual emas beli emas ini, maka pada minggu lepas saya pun berkunjunglah ke pejabat cawangan Public Gold di Kota Bharu yang terletak di Jalan Kebun Sultan.


Lokasi pejabat Public Gold dekat dengan Public Bank ..he..he..


Jalan Kebun Sultan ini amat sinonim dengan hubby kita ..sebab beliau dilahirkan di rumah no 4314 Jalan Kebun Sultan..Kalau dahulunya ada botol air sid ( asid) besar di jalan kebun sultan ini. Disinilah hubby kita dilahirkan...begitulah cerita dia.

Manakala saya pula di lahirkan di Kampung Kota, Kota Bharu..dekat Masjid Kota..so kami berdua memang asal orang Kota Bharu..lah..namun jodoh mempertemukan kami di Shah Alam Selangor.

Saya pun dah ada seorang agent di Kelantan oleh itu saya rasa patutlah kita pergi jumpa staff Public Gold cawangan Kelantan..untuk kenal mesralah..atau dalam bahasa German.. networking la..so kita bawa satu family..Nak kenal pejabat ini mudah aje dekat Maybank dan dekat dengan 7 Eleven..Jalan Kebun Sultan.

Sama seperti cawangan di Sunway..pejabat ini pun ade decimeterlah..untuk kita uji ketulenan emas..so masa beli emas boleh try testlah untuk test ketulinan emas kita. namun saya pasti emas Public Gold ini tulen kerana saya pun dah test kat Ar Rahnu Agrobank..he he..Semua ini kita buat kerana cintaan kepada jual emas beli emas ini.


Mesin uji berat dan ketulinan emas di PG Office Kota Bharu. Tak perlu ragu- ragu atau was - was tentang berat dan ketulinan emas Public Gold..boleh acu cuba try test selalu..la..( Boleh uji on the spot la)

Ikut kata cik gu saya, jika kita nak berjaya dalam sesuatu bidang, kita kena buat dengan ' Passion' atau minat yang mendalam serta penuh kecintaan. Jika sudah jatuh cinta, apa benda pun kita lihat ada cara nak buat dengan mudah. Walaupun kekadang kita lihat sesuatu itu berbisa namun dengan ilmu dan kecintaan yang mendalam ular yang berbisa pun mampu manusia cium...

Minat dan kecintaan yang mendalam dalam jual emas beli emas ini juga mampu menerbitkan idea - idea kreatif untuk mencapai hasrat kita itu. Bak kata mat saleh ' There a will there a way' yakni dimana ada kemahuan disitu pasti ada jalan.

Oleh itu mulakanlah langkah kita untuk mengumpul segunung emas dengan memiliki 1 Dinar hari ini jua. Manakala yang dah ada modal nak jadi dealer, download borang..isi dan terus kepejabat PG yang berhampiran. Jika anda kurang faham boleh hubungi saya.

Bagi anda yang menjadi rakan niaga bersama saya, insya Allah saya akan cuba bimbing anda hingga berjaya. Saya dan hubby juga akan buat weblog percuma untuk anda promosikan perniagaan anda..

Lihat weblog rakan niaga saya di Machang, Kelantan ini dengan weblognya Emas Machang di http://emasmachang1.blogspot.com/


Weblog rakan niaga kita di Kelantan..Machang dan Pasir Puteh


Oleh itu marilah sama - sama kita meningkat ekonomi kita dengan menyertai jual emas beli emas ini, saya yakin anda pasti tidak akan kecewa.

Jual Emas Beli Emas ini tidaklah merbahaya seperti bermain dengan ular bisa berwarna emas dalam soal mencari rezeki ini.


Iklan menarik lagi kreatif..kalu dah minat jual emas beli emas macam - macam marketing idea boleh keluar..

Kalau ular berkulit emas KING COBRA lagi berbisa boleh dimainkan oleh manusia berakal, inikan pula jual emas beli emas. Dimana ada kemahuan, di situ ada jalannya..Saya hanya mampu berkongsi setitis ilmu dan secubit pengalaman



Saksikan video ini..show free..BUT DON'T DO THIS AT YOUR HOME..

Asikin Ab.Hamid
017 345 7478
admin@perniagaanemas.com

No comments:

EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..