EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Tuesday, July 6, 2010

Jual Emas Beli Emas Jual Dinar Beli Dinar Bersama Public Gold Lebih Mantap Menambah Kekayaan Berbanding Melombong Emas di Lombong Emas Di Malaysia.


Jual emas beli emas serta jual dinar beli dinar bersama Public Gold bagi saya merupakan cara lebih mantap untuk kita menambah kekayaan dengan emas berbanding melombong emas di negara kita.

Baru - baru ini dalam perjalan balik saya daripada Kota Bharu ke Kuala Lumpur , saya sempat singgah ke Lombong Emas yang terbesar di Malaysia iaitu di Penjom, Pahang.

Bila lihat papan tanda ini ingatkan suatu tempat yang boleh kita lawatilah, oleh itu hubby kita pun cari arah jalan nak kesitu le. so jumpa.

Kita pun susurilah jalan menuju ke lombong emas di Penjom ni. Bila kita terlibat dengan jual emas beli emas serta jual dinar beli dinar, apa - apa yang berkaitan dengan emas ni kita pun mula nak tahulah..nak tambah ilmu emas. Oleh itu kita dan hubby terus susuri jalan kelombong emas di Penjom..masuk ikut jalan yang baru sahaja nak ditarkan.

Masuk aja kejalan itu dah jumpa papan tanda ini, so kena stop kat sini ajelah. Jika anda lihat dalam gambar ini ada sebuah kereta warna biru sedang menuju kepada kami.

Saya rasa kereta security syarikat inilah kerana ia berhenti dan tanya kita, apa yang kita buat ramai - ramai ni. Kita maklumkan ambil gambar aje.

Melombong emas di Penjom ini dijalankan oleh sebuah syarikat Avocet Mining yang berpengkalan di UK.

Syarikat ini ada teknologi terkini untuk melombong emas ini kerana bila saya rujuk laman web mereka yang mana banyak saya tak faham, emas yang terdapat disini bukan daripada jenis emas yang mudah kita perolehi seperti emas pada suatu dahulu heboh di perkatakan iaitu di Lubuk Mandi, Terengganu ataupun di Pantai Kampung Seri Pantai Mersing Johor.

Mungkin batu - batu yang saya pijak itu mengandungi emas yang boleh disedut dengan teknologi syarikat ini, namun sebiji batu pun saya tak ambil kerana kita mencari yang halal lagi mudah.

Kita perlu ada teknologi yang tertentu yang sudah tentu menelan belanja modal jutaan ringgit jika kita nak menambah kekayaan dengan emas. Oleh itu kenapa perlu kita fikir dan buat cara susah ?. Cara mudah dah ada iaitu peluang jual emas beli emas jual dinar beli dinar bersama syarikat Public Gold terbentang luas untuk kita ceburi.

Modal permulaan pun hanya RM40,000.00 sahaja dan modal ini digunakan untuk kita beli stok emas untuk jualan kita. Untuk menyertai menjadi agent jual emas, beli emas, jual dinar , beli dinar dapat anda laksanakan begini;

  1. Sediakan Modal RM40,000.00
  2. Download borang di SINI
  3. Isi borang dan hubungi saya atau cawangan Public Gold yang berdekatan
Namun jika anda masih tidak berminat untuk jadi agent pemasar emas tetapi ingin memiliki menyimpan kekayaan yang sebenar dengan memiliki emas ini, sila hubungi saya, Asikin di talian 017 -3457478 saya bersedia membantu anda. Mulakan simpanan emas anda sekurang - kurang dengan memiliki dan menyimpan 1 Dinar.

Dan cuba anda lihat hadis ini dan fahami yang tersirat dengan memiliki sekurang -kurangnya 1 Dinar;

Abu Bakar Ibn Abi Maryam melaporkan bahawa beliau mendengar Rasulullah SAW telah bersabda "Akan tiba suatu zaman di mana tiada apa yang bernilai dan boleh digunakan oleh umat manusia. Maka simpanlah dinar dan dirham (untuk digunakan).

Musnad Imam Ahmad Ibn Hanbal.

Tidakkah dengan memiliki 1 Dinar kita telah menghayati hadis ini ?. Fikir dan bertindak segera miliki Dinar anda hari ini. Jangan segan untuk menghubungi saya,Asikin 017 - 345 7478 atau SMS .

ASIKIN AB.HAMID
Email : admin@perniagaanemas.com





No comments:

EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..