Monday, July 5, 2010

Jual Emas Beli Emas Bersama Perniagaan Emas Dot Com Masuk Kampung..


Jual emas beli emas yang saya jalankan dengan perniagaan emas dot com mula memasuki era baru. Perniagaan jual emas, beli emas ini saya telah bawa ke kampung menemui orang kampung terutama saudara mara saya yang berada di Kelantan.

Saya sebenarnya baru balik dari Kota Bharu Kelantan kerana mengikuti suami menjalan tugas hariannya disana. Kesempatan ini,saya ambil peluang untuk membuka peluang tentang penting memiliki dan menyimpan kekayaan yang sebenar ia itu beli emas dan simpan, kemudian jika mahu kita boleh jual emas pada harga emas naik, kepada saudara mara dan rakan - rakan di Kota Bharu.

Bila kita menjalankan perniagaan jual emas dan beli emas ini, kita jangan membuat andaian bahawa orang kampung tiada duit walaupun mereka tidak bekerja ataupun tidak bekerja makan gaji. Kekadang duit yang mereka ada sebenarnya lebih banyak daripada yang kita miliki.

Oleh itu saya ambil inisiatif ini untuk menerangkan konsp jual emas beli emas kepada saudara mara saya di kampung, di Kota Bharu dan minat yang mendalam serta memberansangkan telah dapat dilihat daripada saudara mara dan rakan - rakan.

Saya yakin sedikit hari lagi mereka akan membuat pesanan emas ini, kerana ada sebahagian mereka mula mengira - gira lebihan wang untuk membeli emas daripada saya, Insya Allah.

Kelebihan jual emas dan beli emas jongkong public gold ini adalah kita boleh buat kerja jual emas beli emas ini dimana sahaja selagi mana kita ada hubungan dengan intertet atau pun talian talipon handphone. Kemudahan menyemak harga jual emas beli emas terkini boleh dibuat samaada melalui semakan internet ataupun semakan melalui hantaran SMS.

Untuk semakan harga jual emas beli emas Public Gold, kita hanya perlu hantar message atau taip ' PUBLIC GOLD' dan hantar SMS berkenaan kepada nombor 32828 dan dalam beberapa saat sahaja harga terkini jual emas beli emas akan dihantar kepada kita. Kita terus oleh buat jual emas beli emas dengan harga yang di SMS terkini berkenaan.

Untuk mengetahui harga Jual Dinar Beli Dinar, kita hanya taip message ' PUBLIC DINAR' hantar SMS ke NOMBOR 32828 dan dalam waktu yang singkat harga jual dinar beli dinar akan hantar dengan segera. Amat mudah begitu juga jika guna internet,dengan kemudahan broadband wireless kita mampu acess internet selagi mana hanphone kita ada line..

Beginilah keadaan zaman dah berubah jauh..Kita mampu jalankan perniagaan jual emas beli emas ini hampir dimana sahaja. Saya yakin dimana ada kemahuan disitu pasti ada jalan. Oleh itu miliki emas anda sekarang sama ada dengan mula memiliki 1 dinar ataupun 20 gram emas jongkong Public Gold.


Rakan niaga Public Gold yang baru bersama saya, tetap saya ajar dan dilatih hinggan pandai, agent baru ini cepat pandai bahkan kekadang lebih advance daripada saya sendiri dalam menjalankan perniagaan jual emas beli emas ini.Dengan internet dan broadband harga terkini dapat disemak dengan pantas. Agent bimbingan saya sedang menyemak harga terkini untuk memberi penerangan pada pelanggan kita di kampung Kubang Palas Luar, Wakaf Baru , Kelantan.Harga juga boleh disemak dengan hanya hantar SMS sahaja . Pelanggan diajar untuk semak sendiri harga dengan SMS, jika minat boleh pesan dengan agent kita di Kota Bharu dan Machang.

No comments: