Saturday, July 24, 2010

Belajar Jual Emas Beli Emas

Hari ini saya pergi belajar ilmu jual emas beli emas ini di Sunway tempat opis cawangan Public Gold. Bilik belajar penuh dengan agent - agent Public Gold yang datang awal pagi. Saya dimaklumkan kini syarikat Public Gold dah ada hampir 1000 orang yang jadi agent jual beli emas ini diseluruh negara.

Saya rasa amat bertuahlah dapat belajar pelbagai ilmu berkaitan emas ini yang telah disampaikan oleh tokey besar Public Gold sendiri Mr Louis. Bab bisnes ni tak kira apa bangsa dengan konsep 1 Malaysia kita mampu berniaga.

Jadi agent public gold semua dah jadi macam satu famili sebab bisnes emas ini walaupun berlainan bangsa. Siapa yang berminat nak jadi agent Public Gold boleh hubungi saya di talian 017 -345 7478.

Anda boleh download borang nak jadi agent kat sini >> DOWNLOAD BORANG AGENT

Komitmen saya pada bakal agent bersama saya , kita akan sama - sama mendalami ilmu emas dan saya juga akan bantu agent - agent ini untuk buat satu webblog yang akan memudahkan anda buat jualan. Modal untuk jadi agent hanyalah RM40,ooo.oo sahaja..semua duit ini adalah untuk beli stok emas campur sikit kos transport ...tiada yuran lain. Miliki stok emas ini anda tak perlu risau..anda boleh jual terus kepada pelanggan dan jika tak laku jual pun harga tetap naik..

Sehingga kini TIADA MONTLY SALES TARGET yang ditetapkan oleh syarikat Public Gold ini.

Habis training terus dapat sijil daripada tokey public gold.Bersama tokey Public Gold..

KLIK >> DOWNLOAD BORANG AGENT

Satu perkara yang menarik bila kita jadi agent jual emas beli emas bersama syarikat Public Gold adalah kita akan diajar ilmu emas serta cara - cara bagaimana nak jalankan perniagaan emas ini dengan PERCUMA.

Terus terang saya katakan berdasarkan pengalaman hidup bukan mudah seorang atau sebuah syarikat cina untuk berkongsi peluang perniagaan dengan orang lain terutama orang kita. Jikatak percaya cuba tanya kedai cina jual hardware..kat mana dia beli barang secara specifik..ada dia nak bagi tahu ?.Saya yakin sudah pasti tidak.

Kelas latihan jual beli emas..semakin dan sentiasa penuh denga anak bangsa ku...syukur Alhamdulillah..kini bukan Qarun sahaja ada ilmu emas ini ..bahkan semakin ramai orang Melayu kita..

Rahsia Perniagaan Emas yang menakjubkan :
JUAL UNTUNG, BELI BALIK UNTUNG, TAK LAKU JUAL PUN UNTUNG..INSYA ALLAH

No comments: