Saturday, June 26, 2010

Selamat Datang Agent Public Gold Kita Di Pasir Putih Machang Kelantan

Terlebih dahulu saya ucapkan tahniah kepada rakan kite yang telah menjadi agent public gold untuk menjalan perniagaan jual beli emas, saudara En. Zamri dan isteri Puan Nik Zam.

Saya dimaklumkan tumpuan pemasaran mereka adalah disekitar Pasir Puteh,Machang serta kawasan yang sewaktu dengan nya. Saya mendoakan pasangan ini akan terus berjaya menjadi agent yang berupaya meningkatkan kesedaran rakyat Malaysia peri pentingnya menyimpan kekayaan dalam bentuk emas terutama emas Public Gold.

En.Zamri telah merebut peluang menjadi agent dengan tawaran istewmewa dengan hanya modal RM20K. Saya dimaklumkan oleh beliau , kini dah ada peminat yang mula nak beli emas public gold ini pada hal baru seminggu pasangan ini menjadi agent.

Beginilah kehebatan emas public gold dan mungkin didorong oleh minat yang AMAT MENDALAM orang - orang KELATE kito pada emas ini. Saya tahu orang Kelantan ni kalu tak de emas tok soh dio jadi ore kelatae..dak gitu demo..

Untuk mereka yang nak beli emas PUBLIC GOLD di PASIR PUTIH dan MACHANG KELANTAN boleh hubungi SEGERA sahabat kita ini di talian ; En. Zamri 019 - 986 4491

Sekali lagi saya doakan mereka dan kita semua berjaya dan sejahtera dalam menjalankan kehidupan dan perniagaan emas ini.

No comments: