EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Monday, June 28, 2010

Jual Emas Beli Emas Tawaran Hebat Tinggal 2 Hari Lagi..


Tawaran Hebat peluang untuk menjalankan perniagaan jual emas beli emas bersama syarikat Public Gold dengan hanya modal RM20,000.00 akan berakhir 30 Jun 2010, yakni hanya tinggal 2 hari lagi. Jika tawaran ini tamat , anda masih lagi berpeluang untuk jadi agent, namun modal permulaan yang perlu disediakan adalah sebanyak RM40,000.00.

Modal yang disediakan ini adalah untuk kita membeli stok emas Public Gold. Tiada lain - lain yuran yang dikenakan.

Bila kita dah jadi agent maka terus kita boleh mula menjual emas ataupun membeli emas daripada pelanggan emas public gold. Jika kita menjual emas ini, kita akan diberi komisyen sebanyak 1.5%.

Sehingga kini tiada 'sale target'yang perlu kita penuhi setiap bulan untuk mendapat komisyen.

Kelebihan menjadi agent jual beli emas ini adalah;

  1. Jual Beli Emas merupakan perniagaan yang sukar nak rugi. Kita Jual pun UNTUNG, Kita Beli balik daripada pelanggan pun UNTUNG, Tak Laku Jual pun UNTUNG. Walaupun emas kita tak laku jual, nilai harga emas stok kita itu akan naik..kerana kenaikan harga emas dunia adalah lebih 30% setahun !.

Harga emas dunia dipada 28 Jun 210 lihat ' 1 Year Change' hampir 34% !.

2. Latihan percuma dalam menjalankan perniagaan jual beli emas ini akan diberikan oleh agent - agent senior.

3. Stok emas boleh kita pesan sama ada secara panggilan kepejabat Public Gold, melalui laman web walaupun dah tengah malam buta. Saya biasa oder emas untuk pelanggan jam 4 pagi...

Peluang menjalan perniagaan jual beli emas ini merupakan satu peluang yang terbaik pernah diberikan oleh sesebuah syarikat Public Gold dan modal permulaan amat sederhana. Mana ada kedai emas yang nak kongsi peluang jual beli emas macam ni.

Kalau ada syarikat nak bagi peluang pun, saya yakin modalnya boleh mencecah ratusan ribu ringgit. Pernahkan anda pergi kekedai emas ,tokey emas itu kata..'tak payah beli encik, marilah jadi agent jual emas' ..saya pasti tak ada.

Sebenar peluang untuk menjalankan apa -apa perniagaan pun jarang akan didedahkan oleh taukey kepada kita. Saya masih teringat kata sahabat saya yang berbangsa cina, bahawa kata Orang cina ni beberapa lobang dia tak akan dikasi tunjuk sama orang ya itu;
1. Lobang anu sendiri.
2. Lobang anu bini
3. Lobang bisnes atau perniagaan.

Namun Public Gold nak bagi kita peluang bisnes emas yang amat jarang diceritakan oleh orang dan masih amat kurang penyertaan orang Melayu dalam bidang ini. Oleh itu jadilah tauke emas dan mulakan perniagaan jual beli emas anda sekarang. Call me jika info kurang jelas..





No comments:

EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..