EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Saturday, June 5, 2010

Bank Pusat Iran Akan Menjual 45 Billion Matawang Euro dan Membeli Matawang Dollar serta Membeli Emas

Adalah diberitakan secara tak rasmi Bank Pusat Iran akan mula menjual 45 Billion matawang Euro yang disimpannya dan mula membeli matawang dollar dan juga ia akan mula membeli emas .


Ini rupa duit Euro yang akan dijual oleh Iran Central Bank ( Bank Negara Iran )

Walaupun pada pagi ini dan petang harga emas merundum jatuh, namun kini harga emas melonjak semula dengan cepatnya. Ya mana mungkin emas jatuh harga..harga emas akan sentiasa naik.

Ini digegarkan pula dengan tindakkan Bank Pusat Iran yang turut akan membeli emas dan sudah pasti kenyataan ini akan menjadikan harga emas akan naik lebih tinggi !. Ramai yang menjangkakan harga emas pasti akan mencecah USD1300 per oz pada masa yang terdekat ini dan sekarang pun harga emas dah mencecah hampir USD1219 per oz.


Central Bank Iran Akan Membeli Emas dan Dollar

Simpanlah kekayaan anda dalam bentuk emas, demi kebaikan masa depan yang lebih gemilang. Jangan tunggu lama - lama, emas tetap naik. Simpan emas , anda pasti tak lemas .


Jangan Tunggu Lama - Lama

No comments:

EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..