Saturday, May 29, 2010

Jual Beli Emas Semakin Rancak Berkembang Diseluruh Dunia

Jual beli emas semakin berkembang pesat diseluruh dunia pada ketika ini. Semakin ramai orang diseluruh dunia membeli emas samada jongkong emas mahu pun syiling emas. Ini berikutan harga emas telah naik begitu mendadak pada bulan Mei ini yang mana telah mencecah keparas lebih USD 1200 per oz dan dijangkakan dengan perkembangan ini harga emas akan melonjak keparas yang tinggi USD 1300 per oz pada hujung tahun ini. Oleh itu saya yakin belilah emas anda sekarang demi menggukuhkan simpanan kekayaan anda.

Kerancakan semakin ramai yang mula membeli dan menyimpan emas dapat dilihat dinegara Amerika Syarikat sendiri, dimana United State Mint akan mula memasarkan Syilling Emas American Buffalo Gold Proof 2010 pada 3 June 2010. Harga syilling emas ini akan dijual mengikut harga emas semasa.


Selain itu adalah diberitakan bahawa rakyat negara Jerman pun amat berminat untuk membeli dan menyimpan emas hinggakan ada yang sanggup ke Switzerland untuk membeli emas sama ada dalam bentuk syilling atau bar emas.

Selain negara kita, terdapat banyak negara lain yang turut sama mengeluarkan syilling emas untuk dimiliki oleh rakyat mereka.


Bagaimana pula keadaan negara kita, suka saya mengesyorkan anda semua simpanlah kekayaan anda dalam bentuk emas, teutama emas bar yang dikeluarkan oleh Public Gold dan jika berminat sila hubungi saya, kerana anda lihat sahaja laporan akhbar ini dan fikirkan lah......

( Klik gambar untuk besarkan)


Pilihan di tangan anda, buatlah pilihan bijak untuk menyimpan kekayaan anda yang sebenar dan cara terbaik adalah Simpan Emas !.
Harga Emas Bar Public Gold Pada 29 Mei 2010 dan dijangka naik lagi penhujung tahun ini.


Kenaikan harga emas pada USD1214.30 per oz..pada 29 Mei 2010

No comments: