Thursday, May 6, 2010

Jual Beli Dinar Emas Public Dinar

Jual beli Dinar Emas Public Dinar merupakan satu lagi jenis perniagaan emas yang saya jalankan. Saya juga merupakan agent Public Gold untuk memasarkan produk Dinar Emas. Dinar Emas Public Dinar ini diperbuat daripada emas 916 dan berat untuk satu dinar emas ini adalah 4.25 gram emas 916.

Dinar Emas Public Dinar ini didatangkan dengan 3 jenis mengikut nilai dinar iaitu 1 Dinar, 5 Dinar dan 10 Dinar. Antara kelebihan membeli Dinar adalah kita dapat membuat simpanan emas secara kecilan kerana harga 1 Dinar agak murah iaitu sekitar RM565 pada masa ini namun harga sebenar dinar adalah mengikut harga semasa yang ditetapkan oleh syarikat Public Fine Gold International Sdn. Bhd ( 818840-U).


Pembelian Dinar Emas ini tidak dikenakan sebarang kos penghantaran kerana untuk memenuhi kehendak sebenar dalam pembelian dinar. Spesifikasi dinar emas public dinar ini boleh dilihat pada gambar dibawah ini. Jika anda berminat untuk memiliki dan memulakan simpanan emas, anda boleh mula membeli dinar emas ini.

Dinar Emas juga mengalami kenaikan sama seperti emas 916..Dengan konsep belian balik oleh syarikat, pelaburan jangkamasa panjang anda dalam dinar emas pasti berbaloi.

Emas Public Gold dan Dinar Emas Public Dinar ini dipasarkan oleh satu syarikat yang sama iaitu Public Fine Gold International Sdn. Bhd ( 818840-U)

Pada masa posting ini di tulis pun harga emas tengah naik menggila dan harga dinar emas yang dijual juga akan turut mengalami perubahan harga setiap 20 minit mengikut pasaran semasa.


Spesifikasi Dinar EmasContoh harga Public Dinar pada 14 Oktober 2009Contoh perubahan harga Dinar Emas 11:55 PM 6/5/2010


Contoh harga dinar emas pada 7/05/2010 12:15 AM
Harga ada naik ooo...jika dibanding Oktober tahun 2009


Oleh itu mulakan simpanan emas anda sekarang samaada untuk emas jongkong ataupun Dinar Emas Public Gold. Hubungi saya untuk tempahan pada harga semasa.

ANDA BELI EMAS, ANDA DAPAT EMAS DAN ANDA SIMPAN....INSYA ALLAH,
ANDA TAK LEMAS.
..No comments: