EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Sunday, May 16, 2010

Bagaimana nak mula simpan atau melabur dengan emas ?


Bagaimana kita nak mula simpan dan buat pelaburan emas ini ?. Soalan yang sering saya terima kerana ramai yang berminat namun tak tahu nak mula. Semua pelaburan bermula dengan modal. Oleh itu kita kena tengok berapa modal tunai yang kita ada ataupun yang sanggup kita adakan.

Cara mudah saya adalah kita bermula dengan secara kecilan dengan kata - kata ' A thousand journey begins with a fist step' , kita boleh mula dengan beli 20 gram emas public gold ataupun paling tidak 1 Dinar Public Dinar. Cuba beli ini dahulu..saya yakin anda akan alami daya tarikan emas ini dan emas yang sedikit ini mampu menarik emas yang banyak.

Amat sukar saya nak ceritakan disini, anda kena alami dengan beli sendiri dan pegang emas itu ditangan anda. Ini kerana sifat manusia ' Jika manusia diberi segunung emas, dia nak segunung emas lagi!' , percayalah bahawa sifat mula berjimat dan menambung akan mula timbul dalam diri anda..seterus ini sifat nak TAMBAH LAGI KETULAN EMAS ini akan terbina dengan sendiri dalamjiwa anda..pun begitu suka saya kongsi..kita jangan lupa berzakat dan bersedekah...takut terkena pulak penyakit kedekut..Qarun...

Beginilah yang berlaku pada banyak pelanggan saya..ramai dah mula nak tambah koleksi emas lagi..hinggakan ada yang sunggup buat kutu kat opis..sebab nak beli emas ...

No comments:

EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..