EBUKU PANDUAN PELABURAN EMAS DAN TIP-TIP PELABURAN EMAS PERCUMA, PERCUMA.. !!!
SILA ISIKAN NAMA & EMAIL DAN BUAT PENGESAHAN

Name
Email


PERINGATAN : BILA ANDA DAH KLIK 'SUBMIT' SILA SEMAK eMAIL ANDA UNTUK BUAT PENGESAHAN BAGI MENDAPATKAN eBUKU dan TIPS PELABURAN EMAS..TERIMA KASIH.

Thursday, April 29, 2010

Simpan Emas Simpan Kekayaan Sebenar..

Satu daripada simpanan kekayaan adalah dengan menyimpan emas. Harga emas akan naik sebanyak lebih 20% setahun. Sehingga kini simpanan emas mampu memberikan pulangan yang lumayan dalam jangka masa yang lama ( setahun dak boleh tengok).

Contohnya jika pada 15 September 2009, harga emas Public Gold 20 gram adalah RM2,248.0 namun kini dah nak dekat setahun harganya terkini adalah RM 2,683.00. Perbezaan harga adalah RM435.00 berbanding jika kita simpan duit tunai di bank, boleh kah kita dapat pulang sebanyak ini hampir 20 %!.

Fikirkan lah....

Wednesday, April 28, 2010

Pengalaman Membeli Emas

Pernahkah anda membeli emas?. Saya yakin sebahagian besar daripada kita pernah membeli emas terutama barang kemas. Saya juga suatu masa dahulu pernah membeli barang kemas seperti rantai kaki dan juga gelang tangan daripada emas.

Namun pada masa itu kita membeli emas untuk melawa aje dan sikit - sikit tahu bahawa harga emas naik dan kita boleh buat duit jika jual emas berkenaan. Namun perkara berkaitan pelaburan dan simpanan emas ini masih lagi jangal bagi saya suatu masa dahulu.

Pada masa dahulu..sebenarnya tak lama pun..kira - kira tahun 2003 harga emas adalah RM43.00 untuk satu gram namun kini ia telah melambung sehingga RM140.00 untuk satu gram. Saya pada awalnya tak minat pun nak beli emas sebagai barang kemas ataupun pelaburan serta simpanan. Namun setelah meneliti semua jenis pelaburan serta membeli dan membaca buku ini;



Minat terus timbul dan mula mengikuti perkembangan perniagaan serta pelaburan emas ini dengan mengikuti penerangan serta kursus yang dianjurkan oleh Syarikat Public Gold.

Syarikat Public Gold merupakan syarikat yang pertama di Malaysia memasarkan emas dalam bentuk emas bar atau gold bar khas untuk simpanan dan pelaburan.

Tuesday, April 27, 2010

Dua Pelanggan Hari Ini

Hari ini saya telah mendapat 2 orang pelanggan yang confirm beli emas Public Gold daripada saya. Inilah pelanggan pertama saya semenjak menjadi agent public gold semenjak seminggu yang lepas. Huh..sungguh panas emas..tak perlu cerita banyak terus dapat oder..ini dah rezeki..syukur Alhamdulillah.

Kini semakin ramai yang telah sedar pentingnya menyimpan kekayaan yang sebenar iaitu emas.

Saturday, April 24, 2010

Harga Emas Semakin Naik Setiap Hari

Harga emas semakin naik setiap hari.Hari - hari mau naik harga emas ini.Kenaikan harga emas ini adalah sebahagiannya disebabkan oleh kejatuhan US Dollar.

Friday, April 23, 2010

Emas Mampu Memberi Pulangan Lumayan

Harga emas sentiasa naik setiap tahun oleh itu menyimpan emas mampu memberikan kita pulangan yang lumayan.

Thursday, April 22, 2010

Simpan Emas Satu Langkah Bijak


Menyimpan emas adalah lebih baik daripada wang kertas kerana wang kertas boleh terbakar dan hangus..emas susah nak terbakar..

Harga emas naik lebih 20 % setahun..jika kita simpan duit tunai di rumah lansung tak naik - naik.

Sunday, April 18, 2010

Perniagaan Emas

Emas merupakan logam yang amat berharga dulu kini dan selamanya. Memiliki Emas merupakan harga kekayaan yang sebenar

EBUKU PERCUMA

TERIMA KASIH MELAYARI WEB SAYA..PASTIKAN ANDA DOWNLOAD EBUKU PERCUMA DAN DAPATKAN TIP-TIP PELABURAN EMAS DARI SAYA...INSYA ALLAH..

BELI EMAS, SIMPAN EMAS, JUAL EMAS ...INSYA ALLAH ..ANDA TAK LEMAS DUIT..